Om mig och min blogg

Hej och välkomna! Jag arbetar till vardags som mäklare i Stockholm. Ett fantastiskt jobb där jag dels får träffa mycket folk, dels ge andra chansen att köpa sin drömbostad. Genom mitt jobb träffar jag många människor som planerar att köpa en bostad, och sätta sin egen prägel på den. Nu tänker jag ge mig på samma projekt genom att köpa mig en lägenhet i centrala Stockholm.

Om mig och min bloggInredning är mitt stora intresse, och jag har ett öga för detaljer. Så här på min inredningsblogg kommer du att få följa mig när jag inreder min lägenhet från topp till tå. Det kommer att handla om allt från köp av lägenhet, planering och eventuell renovering, möbelinkö och styling av de olika rummen. Men också tips och idéer kring inredning.

Inredning för mig – mer än bara saker

Inredning är en naturlig del av min vardag, och jag får mycket inspiration genom mitt jobb. Det gör att jag kan hålla koll på de senaste trenderna, vilka stilar som passar ihop och vilken typ av inredning de flesta tycker om. När det gäller inredning handlar det om att tänka kreativt, och kunna visualisera hur du vill att det ska se ut.

Om mig och min bloggDe flesta av oss har en uppfattning om vad vi tycker om för typ av stilar och inredning. Och alla människor vill bo i ett hem där man trivs, mår bra och att den personliga inredningen speglar oss som personer. Inredning är inte bara prylar, det är ett sätt att uttrycka sig och visa andra vem man är. Jag hoppas att du ska inspireras!

Du kan säga ganska mycket om en person utifrån dennes inredning. Inredning blir lite som ett annat språk. Det ger oss en känsla av personen som bor där. Vi väljer själva hur vi vill visa upp oss. Därför är det viktigt att välja färger, material, möbler och prylar efter ens egna smak och tycke. Inredning ska vara personligt och roligt att hålla på med. Välkomna!